søndag, juni 06, 2010

Sosialisering

Kari Anne ga meg gode tips på hundar eg kunne få god sosialisering på, og eg tok kontakt for å avtale et møte. Første sosialisering blei med John og Odin. Odin er ein rottweilerkjempe med galante manerer så det holder. Og ei usikker Eireen blei etterkvart tryggare. John var ved første øyekast kjempeskummel, men det gjekk heller ikkje lange stunda før hu hadde tødd opp med han. Odin var som sagt ein kjempe, som bildene viser, men dette var ingen problem. Det skremte hu litt når han bydde opp til lek, men fleirne møter vil forhåpentligvis gjer henne trygg på dette også. Til tider la hu seg ned og betrakta det heile, før hu i gallopp sprang mot John, og kraup forsiktig opp i fanget hans. Hu helste også på sambuaren hans, og eg ser at damer generelt ikkje er eit problem. Hu er spak med ein gong, men tør veldig fort opp når hu helser på damer. John var også kjempe god som inviterte til lek mellom Eireen og Odin, så fekk eg hendene fri til å ta litt bilder. =)
Ein liten bildeserie fra seansen nedenfor.
Eireen var heilt ferdig då me gjekk derifrå, og eg såg antydning til startande raptus, og avslutta besøket før hu fekk skikkelig springerie. Etterpå bare sov hu. Herlig god sosialisering.
3 kommentarer:

John sa...

Var kjempekjekt med besøket, og bare gøy for Odin også. Me syns bare det e gøy om dåkke vil komma opp seinare og. :-) Det e forresten mye mulig at eg stjele nogen bilder te bloggen vår og hvis det e greit?

Olaug sa...

Ja, vett du, når me har fått et så generøst tilbud om bare å komme på sosialiseringsbesøk, så skal me jammen nytte oss av det også. =) Det gjekk jo så kjempebra også. =)Det vil komma fleirne bilder etterkvart så dei blir redigerte, og det er bare å stjele i vei. =) Er så greit å få kunne bruke bildene i bloggen, så er det nåken du vil bruka så må du bare ta dei. =)

Kari Anne sa...

Odin er jo så flotte i seg sjølv, og SÅ snill med kvalpane :-) Så kjekt at det gjekk bra, sjølv om eg jo VISSTE Odin ville klare brasane :-)

Knallfine bilder!