lørdag, juni 26, 2010

sosialisering og miljøtrening

I dag gjekk turen ned til sentrum av Vennesla. Eg, Lea og Thassie, og Kari Anne, Vetle og Emil.

Thassie skulle ligge i bilburet i Vetle sin bil, og prøvde å kvinkre så sårt hu kunne for å komme ut av. Men det gjekk ikkje meir enn kanskje 2-3 minutter før hu la seg ned og slappa av.


Då me kom til sentrum, blei Lea et aldri så lite troll, men dette gjekk jo på et vis det også.


Eg og Thassie blei stoppa av ei dame som blei veldig fascinert av at hu var tofarga, og lurte på om det var ein harlekin hu var. Rimelig imponerande at hu visste om dei da.. Men eg måtte fortelle hu var ei Phantomjente. Dama måtte ta bilde av hu, for å vise hu til andre puddelfolk. =) Stolt som fy, gjekk me vidare etter me hadde sagt hadet.

3 meter fekk eg gå, før det kom ei dama utfra ein butikk som bare måtte helse på Thassie. Thassie bjeffa ein gong på denne dama, men då hu snudde på hovudet, så gjekk hu bort og var heilt i hundre igjen.

Me hadde ei god økt nede i sentrum, før me kjørte ein tur til elva og lot de vasse. Thassie ville absolutt ikkje uti, men eg løfta hu opp og satte hu ned så hu fekk svømme litt. Flinka..


Etter dette kjørte me tilbake til Kari Anne og Vetle, der hu fekk eit veldig godt møte med Tove, mor til Vetle.

Heime i huset bjeffa Ayla på nåke, og Thassie pilte inn. Rett etter kom hu smygande ut under gardina..


Det har ikkje vore den store dagen for inntak av mat for Thassie, då eg kun har fått i hu 2 heile måltider. Eg vett ikkje om det er fordi det har vore så veldig varmt idag, eller hu har gjort litt for masse.


Kvelden har bestått av soving og litt leking. I mårå blir det nok ikkje gjort spesielt møje, då me ska kjøra heim igjen..

Tusen takk til Vetle som har toke alle desse flotte bildene.. =)

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Det var ein flotte dag, og kvalpane var kjempeflinke i sentrum! :-) Du ser veldig stolt og glad ut på bildene, og slikt varmer eit storesøsterhjerte STORT! :-)

Olaug sa...

Ja, herregud, ein skulle eg var ein unge og hadde fått beskjed om at alle pakkane under julatreet var mine og eg kunne åpne dei.. ;) Ja, begge to var veldig veldig flinke, te tross for ein veldige varme og ei travel jenta på 3.... Men må sei at Emil hadde ein bedre ro i seg, og eg håpe me også er der når Thassie er 5 mnd gammal...

Kari Anne sa...

Det er ikkje utenkelig, det, hvis du klare å finne nåke du kan belønne henne med mens hu går fint på siå av deg, vettu.. Emil har fått MASSE belønning for å gå fint på siå av meg og sette seg fint ved sida av meg når eg sette meg ner og sånt.. Og sjølvsagt, han er jo ein rolig og kul kar uansett :-)