torsdag, juni 17, 2010

Sosialisering og miljøtrening

Me tok vår aller første tur ilag idag, og mange minner strømma tilbake frå min aller første tur med Swejsan. Det var langt i fra daffetempo, men fram og tilbake, fram og tilbake... Heldigvis har eg jo erfaring på det punktet og vett at det kommer til å ordne seg det og. =)

Me gjekk forbi kyrkja der me møtte ei jente som var bittelitt skummel. Eg spurte om hu kunne få helse på, og først då Tanja også var borte hjå denne jenta var det greit for henne også å gå bort. Det endte opp med at dette også var superfantastisk kjekt. Etterpå strente me rett mot et lite kjøpesenter i nærheten. Her stilte me oss utforbi, og det lot seg vente på at folk ville bort å helse på. Det kunne synast som hu syns dette var irriterande kjedelig. Den første var ei from dame, som blei heilt betatt av dette litle nurket. Thassie syns dette var jysla kjekt, og ville nesten forgå denne dama. Etterpå kom det bort nåken jenter i alderen 10+, og eg må sei meg imponert av folk koss flinke de var til å sette seg på huk slik at dei ikkje blei for voldsomme. Thassie storkoste seg med all oppmerksomheten, og då det hadde helst ca 10 stykker på hu, så reiste me oss og gjekk. Tenkte dette var nok siden me også hadde hatt ein liten tur. Alt i alt, veldig fornøyd med både helsinga og at der ikkje var nåken ukule opplevelsar.

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Dåkken er flinke! :-)

Har du sett nåke på den listå eg sendte deg om ting Emil hadde opplevd?

Og huske du den skjønne kvalpen me traff utforbi Prixen her nere? Den ser ut til å vær til omplassering allerede... :-(

Olaug sa...

jepp, eg har det. Og har ein del ting der eg allerede kan kryssa ut. Men, eg må få tak i fleirne menn som kan helse.. Tenke tenke tenke litt..

Er det seriøst??? Jomen, den er jo bare så liten.. Og var jo kanonskjønn.. Stakkars litle kvalpen..