onsdag, juni 30, 2010

kvalpesosialisering

Etter et lite innlegg inne på canis fekk eg kontakt med Monica som hadde ei lita fransk bulldogtispe på 16 veker. Me hadde avtalt å møtast på ein fotballbane slik at det skulle vera nøytral grunn. På førehand fekk eg beskjed om at hennas hund, Una, var litt pågåande, men trudde nok dette skulle gå greit likevel.

I kveldinga satte eg Thassie i buret sitt i bilen, og til min store fornøyelse peip hu ikkje i det heile tatt. =) Me kjørte ut til avtalt plass, der etter ei kort helsing på oss tobeinte, lukka me ut dei firbeinte. Thassie trakk seg vekk med ein gong, og syns at denne sjølsikre litle krabaten var relativt skummel. Me begynte å gå mot fotballbanen der dei fekk komme laus.

Etter litt knuffing og prøving fann Thassie sin styrke, nemlig å springe fra Una. =) Una blei trøtt etter ei lita stund, og då kunne Thassie loffe rundt hu. Dei skifta å vera den som var "tøffast", og dette gjekk seg til tilslutt. Me fekk også eit lite besøk av ein Dachs på 3,5 år, veldig easygoing hund som korkje brydde seg for masse om det eine eller det andre.


Plutselig blei fotballbanen full av fotballfolk, og me forflytta oss til grusbanen som låg på andre side av nettet.
Thassie brydde seg lite om alle lydane dei lagde, samt ballane som fauk i nettingen, men syns ein fotball var svært kjekk, som kom dabbande rett bortom oss. Og hu tok ut etter den.

Eg fekk et par gode testar på innkallingen me øvde på på søndag, og er rimelig fornøyd med resultatet på ei realtiv lita økt, som det egentlig var. =)
Blir jammen spennande å sjå kor me ende opp med innkallingen(som forøvrig er den beste eg har vore borti), når me har fått gått gjennom denne nokre gonger i sommar.

Nedenfor er det nåken bilder fra samenkomsten. =)3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Sjå det, du! :-) Knallbra at Thassie fant ut av ting med Una! Og for nåken skjønne kvalpar i lag!! Røffe tøffe Una og forsiktige Thassie :-) Dei er så herlige i den alderen!!

Monica - Colour makes people sa...

Tusen takk for et kjempekjekt treff, det gikk jo over all forventning. :) Thassie ble jo riktig så tøff etterhvert. :) Både jeg og Una ser frem til flere treff. :)

Olaug sa...

Kari Anne; Ja, og det som er så artig å sjå også er koss forskjellig personlighet dei hadde, men klarte te tross for ganske stor forskjell fungera kjempegodt ilag. =)

Monica; Tusen takk til deg også, det ska bli kjekt å treffast fleire gonger. =)