mandag, juli 12, 2010

Tur i hundeskogen med Una

Så var dagen komen for Thassie sitt første besøk i den store skumle hundeskogen på Bråstein.

Me begynte i band, men fann fort ut at det var då kranglingen mellom Una og Thassie var som verst, og eg slapp hu laus. Då fekk hu dra nytte av sin kondis og kunne springe fra Una. Vimsete som bare det, hendte det rett som det var at Una "nådde" hu igjen. De ordna greit opp i kvalpeslossinga si.
Me møtte ein del hundar på turen, dog sin korte varighet, og dette gjekk egentlig over all forventning. Me møtte også et par hundar som gjekk i band, og antok det var ein spesiell grunn for dette. Nåke me fort fekk bekreftelse på. Tross litt merkelig hundeoppførsel fra andre, datt ikkje halen. =) Me var komen godt forbi ein Jack Russel terrier som ikkje hadde det sosiale heilt på plass, så der kom det heller ingen reaksjon fra Thassie. =)

Monica og Una sin blogg er det nokre bilder av ei glad og utforskande Thassie. =)

Me begge reiste derifra med ein god opplevelse etter ein bitteliten kort tur, som tross sin korte varighet nesten gjorde til at Thassie bikka over i raptus. =) Hu roa seg godt i buret, og sov ei god stund etter at me var komne heim.

Ein aen ting som eg også var veldig fornøyd med i hundeskogen, var at hu var motagelig for godbitar, og eg hadde ein fantastisk innkalling på hu i det hu skulle følge etter ein mann som kom gåande... Phew... Elsker den innkallingen eg har på hu altså.. =) Tusen takk til Kari Anne for den. =)

7 kommentarer:

Kari Anne sa...

Wow, var dåkken på Bråstein!!?? Flinke tøttene! :-)

Var og kikka på bildene i bloggen til Una, og det såg jo ut til at dei storkoste seg, begge to :-)

Olaug sa...

Ja, me heiv oss likasågodt i det når me blei spurt om å bli med, men eg må sei eg hadde mine tvil om akkurat den plassen. Nå gjekk det jo heldigvis veldig bra, te tross for merkelig oppførsel på nåken av hundane som me møtte.
For eg kommer alltid til å tru at der er ein spesiell grunn for at dei går med dei i band når majoriteten har dei lause..

Kari Anne sa...

Det trenge jo ikkje vær meir komplisert enn at dei har sprunge nok ;-)

Monica - Colour makes people sa...

Takk nok en gang for kjempekjekk tur! :) Jeg ble mektig imponert over innkallingen, Thassie var helt suveren! Når det gjelder hunder i bånd så er jeg enig med deg, ofte er det hunder med agressive tendenser som holdes i bånd, har sett flere eksempler på dette. Men som sagt det kan også være helt uskyldig. :)

Olaug sa...

hehe, selvfølgelig kan det var heilt uskyldig som at dei faktisk overholder båndtvangen... Men det er bedre å var "safe" than "sorry". =)
Eg håper jo at me kan få et par repetisjonar dei kommande dagane på innkallingen hennas igjen, slik at den får ny "lyst" på ein måte, sjøl om eg på ingen måte er aent enn fornøyd med den.. =)
Og hvis du vil, kan me jo alltids prøva på Una også når eg har komme bedre inn i heile prosessen også. =)

Monica - Colour makes people sa...

Tar gjerne imot hjelp med innkalling, Una har vært helt umulig i det siste, vil ikke ha godbiter og vil ikke høre, hun bare løper sin vei uten å bry seg uansett hvor mye jeg brøler ;)

Olaug sa...

Det e deal det. Bare finn ut ka hu liker av godbitar og jobb med leken til me får mulighet til å prøve på det, så skal me nok få til minst like god innkalling som Thassie har.. ;)