fredag, august 25, 2006

Tur med trening

Eg hadde satt meg klare mål ikveld på å trene på at de skulle gå kvar si side mens me gjekk. Dette gjekk strålande, for Swejsan gjekk like fint ikveld, som han gjorde igår. Tanja vimsa litt fram og tilbake, men gjekk for det meste på høgre side som eg på førehand hadde bestemt meg for. Swejsan får gå på venstre side, for det er lettare for meg å fortsette med han på den sida sidan han e så stor. Som igår tok han også ikveld masse kontakt, gjekk fram til bandet blei stramt, men stoppa før det rykte i det. =) Eg e så stolt, for me trengte det så masse at nåke går vår vei også.
Framme ved butikken bandt eg hundane i kvar sin stolpe så dei ikkje skulle vikle seg inn i kvarandre. Eg gjorde teikn til begge at de skulle var der, så gjekk eg inn for å handle det eg skulle. Då eg va ferdig, stoppa eg opp for å høyre om de bjeffa eller nåke, men det va ingenting. De såg ikkje mot veien eg gjekk eingong, så detta går strålande. På vei til butikken høyrte me to hundar som var i slagsmål ikkje så langt frå oss, men Swejsan skarpa bare øyrene sine, og blei litt ivrig, men dette gjekk fort over. Vel heime tok me bittelitt trening. Swejsan fekk sitt med kommando og kontakt uten klikker, medan Tanja fekk kontakt og ein sitt uten kommando og uten klikker.

Note to myself: HUSK KLIKKER PÅ TUR!!!

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Reklamen for klikker skulle vore:

Clicker! Never leave home without it!Gleder meg til å komme i gong med søndagstreningane igjen!!!

Anonym sa...

Hei, he æg gått glipp av noge??? He du to hunda nå?
Kjekt å sjå at dæ går godt mæ træningå :) Me he hatt en veldig lange ferie frå træningå nå, men kjenne træningslysten kjæme krypande ;)

Snakkes imårå.

Olaug sa...

Anne Karin: Nei, eg har ikkje to hundar, men eg har hatt hunden te Mor i ca 14 dagar. Hu trenge litt mosjon og litt dressurtrening, og då e det jo ypperlig at eg får prøve meg på hu..

Kari Anne: Yes!! For ein glimrande slogo.. hehe.. Skulle jo hatt ein klikker for kvar jakka eg har jo..

Glede meg og te søndagstreningane igjen. Det skal bli godt..