onsdag, august 09, 2006

Idag har det gått veldig fint med Swejsan. Han va med meg på jobb, og der kunne eg gå ut av hans syne i mange minutter uten at han begynte å bjeffe. Han låg fint på teppet sitt heile dagen. I pausen tok me igjen litt target-trening, samt kontakt, men det blei lite siden det regna, og eg ikkje hadde regnkler med meg. I lunsjen var han i bilen, heile 45 minutter aleine uten bjeffing. Då eg kom for å hente han, låg han heilt fint, samenkrølla på teppet sitt baki bilen. =) Etter jobb bar det rett heim for å hente ein masse ting og ikkje minst Happy. Me kjørte te Kari Anne, der eg og hu reid på Sky. Ein vanvittig flotte hest, som iallefall eg blei heilt forelska i. =)


Swejsan var også der ubeskrivelig flink. Eg hadde han i bilen heile tida me reid, og eg høyrte bare han bjeffa intenst to gonger. Eg hadde bestemt meg for at idag skulle eg ha han i bilen, så fekk det bare gå som det gjekk. Men det gjekk heilt strålande. =) Ikkje peste han då me kon tilbake, ikkje sikla, eller va stressa. Han bare satt bak i bilen å kikka på oss. Flinke guten. Han og Happy fekk seg ein liten luftetur, før me gjekk inn for å ete. Då også var dei i bilen. =) Ingenting bjeffing då heller. Det e heilt optimalt det som har skjedd ikveld, og det viser bare at det nytter å trene på å bli kvitt seperasjonsangsten.
Me trente også litt. PÅ target, rygging og kontakt. Det gjorde godt med andre auger igjen, så me fekk til ganske effektiv og gos trening ikveld, om ikkje det varte sålenge, føler eg at det var til stor hjelp med endå litt ny input.
=)
Eg e strålande fornøyd idag, og hadde ingen formeining om at dagen ville utarte seg slik då eg sto opp.. =)

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Ja, Sky er ein fantastiske hest!! *drømme* Du var så flink, at ein skulle nesten tru du hadde gjort det før! ;-)

I dag skal me ri igjen!! Jippiii!!

Olaug sa...

ja, tenk det skulle me, men så klarte eg å ikkje bli i form. Det har forresten ikkje blitt bedre, så de blir spennande å sjå i mårå kos formen e.. *sukk*