lørdag, januar 01, 2011

Hellestøstranda

Idag kledde eg og Lea på oss skikkelig godt og pakka ut i bilen. Me hadde ein liten halvtimes kjøretur, og etter veibeskrivelse kom me oss fram til Hellestøstranda. Det var klunk is på vei ned til stranda, men heilt fint då me kom ned. Thassie hadde mange hundemøter, og det var kun ein som ikkje var fullt så kjekk. Den svære irske ulvehunden blei litt for stor for hennar del, og litt for interessert i løpetida hennas, men eg såg på hu at han kunne vore møøøje meir ukul før eg hadde syns det var ein dum opplevelse for hu. Me møtte på utallige BC-blandingar og reinrasa, brune labradorar, JRT (fleire stykker) og dachs. Det var fleire på rundt 1 år, og desse gjekk hu rett i lek med.

Hu tilbydde meg kontakt mange gonger i løpet av turen, og eg hadde nokre fantastiske innkallingar på hu. Spesielt på ein BC som hu så absolutt syns var interessant og ville bort til. Samtlige gonger kunne eg rope på hu, og hu kasta seg rundt og over i galopp tilbake til meg for godbit. =)

Me hadde kappløp med bølgene, og grov litt i sanden.  Plutselig blei det veldig kaldt, og me vendte nasen mot bilen igjen.

0101201179701012011798

0101201179901012011800

6 kommentarer:

Kari Anne sa...

Såg ut så ein flott tur!! Sko gjerne vore med... :-)

Olaug sa...

Ja, det hadde jammen vore kjekt å toke ein tur ilag, for det va veldig bra der syns eg. =)

Anonym sa...

Hei Mamma !
Så kjekt at du og Lea va ute med Thassie idag då :D

Silje Marie 11år sa...

Hei Mamma !
Så kjekt at du og Lea va ute med Thassie idag då :D

Olaug sa...

Ja, vennen min, det var veldig kjekke strand å vera på. =)

Cavbla sa...

Så fine bilder :)