torsdag, september 14, 2006

Masse meir "I-RO"-trening

Dei to siste dagane har vært prega av lite trening. Eg håpte på å få fortsette med klotreninga igår, men denne planen gjekk i vasken. Igår fekk han i minste laget med tur. Fekk tatt litt generalisering på "sitt", men det va absolutt i minste laget det også.
Idag har eg tatt 2 økter med "I-RO"-trening. Swejsan blir skikkelig frustrert då, og ligge å bjeffe og bjeffe. Eg gir han ingen oppmerksomhet, og har ikkje gitt meg før han har sukka skikkelig tungt, og gitt det opp. Eg skal jammen trene meir på det, for eg merke eg blir skikkelig irritert på han. Men det e bare min egen feil at det e blitt slik. Heime går det som regel greit å legge han i ro på teppet sitt, men det er blitt adskillig verre når me er på andre plasser. Skal slå meg sjøl i håve på den der..
blærk

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Har eg sagt deg at du gjer storesøster di stolt?
Du GJER det! :-)

Du ER så flinke, Olaug, og ideane dine er kjempegode! Eg syns det er flott at du finner ut sånne ting på egenhånd, og faktisk gjer nåke med det!

Gleder meg masse til søndag til komle og besøk av dåkken!!
Det BLIR kake med gul krem!! Juhuu!!

Olaug sa...

Eg e skikkelig gla for at du blir stolt av meg, og det glede meg langt inn i hjerta. Og det får meg også til å drive på vidare når ting ser som svart ut..

Eg OG JENTENE glede oss også masse te søndag, for komla og den deilige kakå e jo bare så konge..

vel, heilt egenhånd e det vel heilt ikkje. Du har vore så flinke til å også klare å omvende meg fra tradisjonell trening til klikkertreningen, for eg angre ekstremt på at Happy e tradisjonelt trent.. Dakars.... Takk for all hjelp verdensbeste søster..
Stoooore klem fra meg..