torsdag, juli 27, 2006

idag hadde eg avtalt med Anne Karin å møtas på Undheim for å trene. Og det va virkelig godt å få litt gang på ting igjen. Me trente bare på kontakt, for det e nåke me virkelig har behov for. Og jammen va det godt å møtast idag, for Swejsan kom seg opp i å halde augekontakt med meg i 2 sekunder!!!! Kjempeforbedring!! Og alt dette bare på 1 time.. Eg har slete så voldsomt med at han e fjern og flakkete når me trener generelt, at han holder lite på kontakten, og derfor va det så godt å trene ilag idag. Me kom fram til at eg har antageligvis holdt meg for lenge på et stadium, så han har bare tilbydd å sjå bitte bitte litt på meg. Men dett forandra seg veldig idag. Til og med med Anne Karin og Aro ute som forstyrrelse kom me opp i 2 sekunder.

Godt va det å ha nåken der, så eg kunne skjerpe meg ekstra med å klikke rett også. =)

Eg hadde også med meg ei venninda som hjalp til med utstillingen til Shaylee. Shaylee vegret seg, men tilslutt blei det greitt nok å stå foran likevel. Ikkje kult, men det gjekk til nøds. Og Anne Karin va kjempe flink til å gå fram med Shaylee med rett tempo ettter at hu hadde vegra seg. =)

Kjempe godt å endelig komme seg litt vidare...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
takk for treningen idag. Du får hilse til "dommeren" og si takk for hjelpen ;) Så får vi krysse fingrene for at vi trener masse fremover!
Lykke til med treningen, så snakkes vi snart håper jeg :)

Olaug sa...

Ja, takk for treningen. =) Det hadde faktisk vore skikkelig greit å fått te ein god del trening siden det likevel ikkje blir så langt for begge, og det blir litt meir konstruktivt då. =) Lykke til i mårå med begge hundane med på utstilling,så snakkes me nok om ikkje så lenge. =)