søndag, juli 23, 2006


idag har det vore atter ein varm dag. Eg har luka bed i 2 dager, og Swejsan har vore med. Grove der eg just har grove, og lagt seg paddeflat midt i blomebedet, pesen og varm. Me har for det meste gått i bedet, og vore i skuggen fra den fæle varme sola desse dagane. Ikveld er det planlagt ein lengre tur med Swejsan, så han får ta seg litt ut.

Han har også begynt å begynne å bjeffe på et dartspel me har hengande ute, han syns visst det e skikkelig løye når me hive pilene. Ser på han at han er virkelig med då.

Ellers så plages han litt med fluene. Han ligge og prøve å ta de store delar av tida han ligg på teppet sitt. Eg går på fluejakt, for eg får fnatt av de eg og.
Matlysta hans er på topp, men det ser ikkje ut som det hjelpe så møje å gi han ekstra mat med tanke på at eg vil ha han opp i vekt.
Lite trening har det også blitt desse varme dagane, så egentlig håpe eg på litt overskya ver nå den siste ferieveka mi, slik at eg får trent litt meir med han. Det blir jo lenge til eg får muligheten til å var så masse heime igjen.

Ingen kommentarer: