søndag, juli 10, 2011

“På plass” (platz) og et lite bilde av Mitchell of Natalie’s pride

Thassie syns det er fryktelig kjekt å leike med caps, så idag brukte eg dette som belønning i treningen av på plass. Me har allerede fått tipset om å finne fram boksen igjen, for å få hu til å skjønne at det er ved sida av  meg hu skal sette seg på plass, og ikkje rett foran eller 90 grader ut frå meg. Eg fekk inn nokre gode “på plass” og fekk leika hu svært godt opp innimellom. Og hadde 5 perfekte “på plass” på rad. Eg fekk også til å belønne at ho såg på meg etter at ho hadde komme på plass.
Då gjekk eg over til superbelønningen, ei lita rosa gummipipeleike. Då tippa ho nesten over, og eg sto heilt rolig for å få ho litt ned igjen. Så smalt den eine “på plassen” inn etter den andre, og eg fekk 10 slike der eg fekk lagt kommandoen “på plass” til før hu med fantastisk fart smalt korrekt inn “på plass”. =)
Veldig fornøyd med denne økta her, og forhåpentligvis får eg tatt dette ut på framand plass idag.

Ellers dukka det påå eit skjønt lite bilete av den kommande nye kvalpen, og eg blir bare meir og meir betatt. Gler meg til å bli kjent med ein guttepuddel, for eg har jo bare hatt jenter til nå. Og ikkje minst, kjenne den deilige kvalpalukta igjen.

kink1

Ingen kommentarer: