onsdag, mai 18, 2011

Bakpartskontroll vidareutvikling

Å høyre med sin mentor om korleis vegen vidare bør forekomma er slettes ikkje det dummaste ein kan gjera, for då blir plutseleg bakpartskontrollen sjåande slik ut. =) Dette er 5 økta ikveld med à 10 godbitar, og 2. gongen eg prøver meg på å få henne til å flytte bakparten sin rundt når eg tar eit skritt til høgre.

 

bakpartskontroll

bakpartskontroll del 2

5 kommentarer:

Gerd Marit sa...

Gratla! Så bra!

Gunn sa...

Steikje! kjapp i toppen den litle der altså!
Hugser når eg og enbla testa det ein gong, fekk no litt svung på det, ehm så gjekk matmor lei :P

Olaug sa...

Tusen takk Gerd Marit. =)

hehe, Gunn, ein skulle nesten ikkje trudd det etter kurset i helga, for mesteparten var ho vimsetrynet deluxe då.. Men det er jo bare min eigen feil i og med at eg ikkje hadde prøvd på det.
Det blir "NITRENING" fram til neste gong Kari Anne kjem opp, så får me heller kryssa fingrane for at ikkje blir lei... Sjølv om sjansane for det er relativt store.

Kari Anne sa...

Hvis du har tålmodighet til å vente, så kan eg filme litt i mårå til deg kor du skal gå vidare derifra så dåkken e komne nå. På filmen til Morten lærer han Kira å sitte for langt framme før han avlærer det igjen, og kassemetoden har utvikla seg etter at han la ut den filmen der. Kira er godt vaksen nå, og det fins altså ein raskare måte å lære inn utgangsstilling på. :-)

Og hvis du gjer det på rette måten med ein gong, så slepper du så voldsomt med frustrasjonar for både deg og Thassie :-)

Olaug sa...

Selvfølgelig har eg tid til å vente. Eg har sååååå lite lyst å læra henne det feil, for å møte på masse frustrasjon og slikt anna som eg er kjendt for, så eg ventar meir enn gjerna på filmsnutten. I mellomtida har eg jo å prøve på det du skreiv der eg stiller meg opp på ny medan hunden et ferdig godbiten. Knallbra!!!