tirsdag, mai 17, 2011

17. Mai og barnetog

Idag hadde eg bestemt meg for at dersom det var greit nok vèr, så skulle Thassie få bli med å gå i barnetoget. Hadde hu syns dette var skikkelig ukult, hadde det ikkje vore verre enn at eg trakk meg vekk slik at hu likevel kunne få sjansen til å ha ein OK opplevelse..

Men dette gjekk over all mi forventning. På vei opp til start traff me mange folk, hundar, barnevogner og andre ting og tang. Hu gjekk som hu aldri skulle gjort noko anna, og satte seg ned då me sto og venta på å komme inn i toget.

Eg såg med ein gong at å gå inni folkemengden ikkje var det heilt store for Thassie. Halen gjekk ikkje så veldig langt ned, men litt meir opp enn bare vannrett.

Så eg trakk meg ut til sida, slik at me gjekk attmed folka som sto og såg på toget. Dette var storarta for hu, og halen kom opp godt over ryggen igjen. Ho trippa og såg ut til å storkose seg.
Det sto mange hundar med eigerar ved sida av veien, og til tross for at 4-5 stykker gjorde utslag mot oss, så mista hu ikkje halen, men gjekk bare vidare. Det kom ikkje eit einaste pip/bjeff fra henne under heile marsjen.

Eg høyrte mange kommentarar om henne, folk peikte på ho og kommenterte både farge, halsbånd og sløyfe. Smilefjes med åpen munn

17052011121017.mai tog

Anders kommenterte også kor mange som faktisk la merke til ho og kom med komplimenter.
Eg såg også ein utrulig trist ting, der det var ein liten dachs som kom med et bjeff mot toget, og eigaren tar heile hovudet i handa, klemmer til og drar hunden opp mot seg så den mister bakkekontakt med frambeina medan ho kjeftar så eg høyrer det heilt bort til meg. Eg måtte gi beskjed til Anders om å sjå på det også, for eg kjendte eg blei skikkelig brydd. Stakkars hund! Eg er glad eg ikkje har et slikt hundehald!

170520111221

Toget avslutta nede på fotballbanen, og me blei ståande å sjå litt medan resten av toget kom inn på stadioen.

170520111222   170520111223

Me var svært heldige med vèret, det regna bare såvidt nede på fotballbanen, og me rusla heim for å få ein god frukost. Thassie sovna under bordet, noko ho aldri plar gjere. =)

Etter ei lita stund heime reiste me innover til Stavanger til søster til Anders. Der var også “farfar” som er skikkelig stas. =)

Og her nokre bilete derifrå.

Det brydde ho ikkje med rullestol.

17.mai 1 Thassie17.mai 2 Thassie17.mai 3 Thassie17.mai 4Thassie

Inne slappa ho veldig godt av då ho fekk ligge på jakken min <3

17.mai 5 Thassie17.mai 6 Thassie

17.mai 7 Thassie

Kjekt å utforske ny hage. =)

17.mai Thassie

Godjentå mi Smilefjes

mor og Thassie

2 kommentarer:

Iren sa...

Så mange flotte av skjønne Thassie :o)

Visste ikkje at du også hadde blogg ;)

Olaug sa...

=) Ein av favorittane mine hu som eg tar masse bilder av.. =) Har faktisk snart hatt blogg i 5 år nå, er vel i juni den "fyller år". =)Kjekt med dokumentasjon av trening og andre frustrasjonar.