tirsdag, januar 30, 2007

doggiezen

I det siste har eg sett at Swejsan har tilbakefallande anfall av det å snike, så eg tok meg ei økt med han idag. Og han var kjempeflinke. Eg enda opp tilslutt å kunne legge ein godbit på poten hans, uten at han tok den.
Tanja blei også introdusert til dette med doggiezen idag, for hu er heilt ekstrem til å ta det som dette på golvet, eller at hu jage kattane bort når de har fått mjuk mat, og eter det opp. Eg tok ein bit i handa, lukka kvar gong hu kom bort og/eller prøvde å få tak i den. Då hu "ga den opp", klikka eg og ga hu ein aen bit og sa versegod. Hu kom faktisk utrulig fort inn i dette, så dette gleder eg meg til å fortsette med henna. =)
Klipte forresten klørne til Swejsan også idag, men han holdt på å bite over handa mi, for eg klipte nerva hans. Foruten om den episoden, var han veldig flink. Han la seg ned i liggestilling heilt av seg sjøl idag. =)

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Håper ikkje Swejsan syns kloklipping bli kjipt igjen nå når du har vore så überflink med det.

Tanja virker å ta ting ganske så kjapt, men det kan jo vær fordi hu ikkje har blitt trent på nåken som helst måte før du begynte me'na... Kjekt å følge framgongen dåkkas!! :-)

Olaug sa...

Swejsan syns jo kloklipping e megakjipt uansett, men dette var ein framfoten, og etterpå tok eg resten av poten pluss bakbeina, så det ser ikkje ut som om det har spelt så veldig stor rolle.

Tanja blir skikkelig overivrig når me trene litt slik, men det er litt kult og. Siden hu e så liten, så blir alt så eksentrisk.. hehe.