onsdag, januar 24, 2007

Frivillig inn i buret

Idag, bare to dagar etter at eg flytta buret hans inn på kontoret, gjekk han faktisk inn å la seg der HEILT frivillig. Eg satt på kjøkkenet attmed bordet, då han så fint tusla inn i buret og la seg der. Det varte ikkje lenge, kanskje 5 minutter, men bare det at det skjedde er utrulig flott. Det ser ganske lyst ut med tanke på famtidig trening.
Igår klarte han å vifte med halen så han begynte å blø. Det va blod oppetter veggene, på kjøleskapet og gelenderet, golvet (selvfølgelig hadde eg rett føre vaska golvet). Så den så måtte te med vaskeklut og bøtta igjen, det va meg. Eg teipa rundt haletippen, men det var vanskelig å få det til å halde seg på plass. Resten av kvelden gjekk ut på å unngå at han slikka og beit på det. Og det gjekk ganske bra. Teipen holdt seg på sålenge han var i ro, men den sjenerte han tydelig når han var ute å gjekk på golvet. Idag har det ikkje vore teikn på blødning fra halen, så i mårå eller fredag rekne eg med at det er relativt ok igjen..

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Blæh til halesår, og jippi til buret!! :-)

Olaug sa...

ja, eg e iallefall strålande fornøyd. Med buret iallefall. Gjekk over golvet idag, og der låg det også blodspor etter halesåret hans, men han har heldigvis ikkje blødd siden den dagen.. =) Men så har me og vore veldig påpasselige med at han ikkje har fått slått halen sin..