torsdag, juni 22, 2006

21 juni 2006

Vel, då var atter ein dag over, og eg går gjennom koss den har vore. Idag va Swejsan med meg på jobb, så han heime kunne sove lengre enn til 10 etter nattskiftet. Det gjekk forsåvidt veldig greit, heilt fram til etter lunsj. Me hadde forresten ei forsåvidt vellukka treningsøkt i pausen, der dama som Swejsan e skamredde og bjeffe på, kun blei bjeffa 5 gonger på. Eg hadde med meg godbitar og klikker, og såg intenst mot retningen hu pleie å komme fra. Plutselig fekk eg auge på hu, og starta med kontakt-trening. Kjempe-effektivt. Men neste gong skal eg bare klikke for at han ikkje bjeffer, og pøse på med godbitar for det. Var nok litt kort-tenkt, for eg kunne ha gjort den gyldne muligheten bedre. Etter lunsj fòr det masse glas i golvet, kun nåken få meter i fra Swejsan, og dette skvatt han så av, at han bjeffa masse etterpå. Eg har han liggande på teppet sitt når han e med på jobb, og der han han låge for det meste av dagen. Selvfølgelig har han strekt litt på seg, men etter hendelesen idag, virka han nåke shaky ja. Veeeeldig dumt, og eg blei stressa av at han bjeffa inne i hallen, så eg håpe me sleppe fleire slike dagar.
Idag tok eg turen hans med 2 hensikter. At han skulle få springe av seg litt, og forhåpentligvis slite ned litt på klørne sine. Så me sykla idag. Han va perfekt å sykle med, t.o.m uten springer. Men eg trur det hadde liten nytte egentlig, for han var ikkje møje pesen når me kom heim. Det blei ein forsåvidt lange tur, og det gjekk veldig fint, eg sykla ikkje fort, og sykla slik at han for det meste sprang på graset i vegkanten.
Då me kom heim, kom nabodamå heim og satte tolleren (hu har han bare av og til) ut i band utenfor. Eg skulle ned med bosset, og måtte då gå forbi denna hunden. Siden Swejsan ikkje klare å var aleina heime, va han med. Det så va skikkelig brødteit, va at denna damå hadde lagt opp bandet til denne tolleren slik at han kom seg tvers over veien, så møte var uungåelig. Men detta e heldigvis ein veldig fornuftig hund, og me tok likesågodt kontakt-trening, og forbigåing (MED KLIKKER). Dette gjekk også strålande. Han va sjuk etter å komme bort å helse, men satte seg likevel (veldig overivrig vel å merke) ned å såg på meg, og ga meg kontakt. Forbigåinga var med laust band. :D
Så då hadde eg iallefall nådd et av måla eg hadde satt meg for dagen. Det var å trene 3 intervaller med Swejsan på kvar 5 minutter. Og det klarte me! Det andre målet var å pakke 3 øskjer, men eg har bare pakka 1 diger ei... Men så e ikkje dagen heilt slutt for meg endå. Så eg har nå 1,5 time til på meg til å gjere det..

Er veldig sliten for tida, med nedpakking av huset for flytting, og ferie for tur, og jobben med masse tunge løft, så eg grave djupt for å finne inspirasjon til trening. Men det e ein herlig følelse å faktisk ha gjennomført planen.

Ingen kommentarer: