søndag, august 01, 2010

tur i hundeskogen

Idag fekk me litt aleinetid, og tenkte me skulle nytte denne ein liten tur i hundeskogen. Me kledde på oss, og satte oss i bilen og kjørte. Då me steig ut or bilen vèl framme slo dunsten av haugevis av gammal hundedrit. Det var rett og slett vemmelig, men me tok likevel til å gå innover veien. På veien låg der plenty av etterlatte kaker, og eimen var like stram heile turen. Eg er ikkje prippen, men dette var rett og slett ekkelt.

Thassie fekk seg et par "merkelige hoppeadferd" og då hu beit ein gong i bandet snudde me og vendte nasen mot bilen igjen. Me hadde kanskje gått 10 minutter då me måtte snu, dvs rusla i 10 minutter..

Flinke Lea på 3 år trør villig til med å halde Thassie for et bilde og to..

Der va mange interresante lukter i skogen, og Thassie var ganske ferdige då me kom fram til bilen. Hakket før ei raptusøkt..


Vel heime frå den luktefulle turen fekk Tanja seg et velfortjent bad. Hu fekk ikkje vera med idag, for hu er midt i løpetida, og så heit at hu heile tida går og setter rompa foran Thassie i håp om der skjer nåke artig av det...
Me fekk til ei god klippeøkt av snuten, nåke som ikkje er det enklaste sidan hu bare har 6 tenner igjen, men eg er rimelig fornøyd med koss hu blei sjåande ut. Flinke som hu er, kun 3 gong med maskina i ansiktet på hu, tolererer hu veldig masse må eg sei. Eg fekk klipt godt inntil augene, så der går nok lang tid før det blir problemer utav dei håra.. Her et par bilder av koss hu blei sjåande ut..


3 kommentarer:

Monica - Colour makes people sa...

Me var også i hundeskogen i dag, synd at vi ikke traff på hverandre. :) Jeg er enig i at det lukter dritt, men det syns jeg det gjør hele tiden egentlig, er vant til det :P Derimot syns jeg det er skikkelig ekkelt med all møkka på gangstien, altfor mange som ikke gidder å plukke opp etter hunden sin, makan til latskap altså! *fres*

Olaug sa...

Åh, er du heime fra ferie igjen nå? Det skulle eg ha visst, så kunne eg sendt deg melding i går..

Eg la faktisk ikkje merke til skittlukta første gong me var oppe ilag med deg, men det va ei skikkelig strame eim i går iallefall..
Eg blir ganske overgitt når folk ikkje plukker opp etter seg.. Det er virkelig latskap....

Monica - Colour makes people sa...

Ja jeg er hjemme igjen, men har fortsatt ferie i drøyt to uker til. ;) Vi pleier å dra en tur i hundeskogen hver søndag hvis ikke været er for ille. Så vet du det. :)