tirsdag, mars 06, 2007

Kennelhoste

I går kveld begynte Swejsan å hoste og harke noko så voldsomt. Han spydde opp litt innhold, og litt mage"saus", men eg holdt han rolig heile kvelden siden det peip raude alarmar i håve mitt som sa kennelhoste. Idag ringte eg til Kari Anne og forklarte kossen han høyrtes ut, og hu sa at det heilt sikkert va kennelhoste. Ayla hadde det som liten kvalp, så eg tar hennas ord om det. Og faktisk, med dei forhåndsreglane som eg har tatt idag, så har det gått veldig møje bedre. =)
Så stakkar Tanja har kennelhoste i vente, eg har mange veker med rolige kveldar foran meg, så får me bare håpa at allmentilstanden deiras held seg slik den er.. =)

Så til ein aen god nyhet. Idag var eg på ny ultralydsjekk, alt var som det skulle inni magen med tanke på morkakeplassering og slikt, og så skal me få ei lita tullemor i juli. Tydelig viste hu seg idag, og det var ingen tvil om at det blir ei jenta. Me har også funne ut at hu skal heite Lea.. =) Som visstnok skal bety "villku"! hehe.. Stiligt..

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Lea!!

Skal eg bli tante te Lea???


Så fiiiint navn!! :-)

Hu må sikkert aaaaaldri stave navnet sitt.. Lea Pl...... :-) Tjihi.. Åh, så nydelig navn...

Sa eg at det var et kjempefint navn? :-)

Olaug sa...

hehe, Så kjekt at du likte navnet. Eg måtte tenke litt på det, men heldigvis blei det bare bedre og bedre.. Greit å ha klart navnet på førehånd uansett. =)

Siv sa...

Utrolig fint navn! Gratulerer så masse!:)