søndag, desember 17, 2006

Snart vintersolverv 21/22 desember

Har vært lite oppdateringar her igjen, men det e lite som har foregått. Har funne meg ein ny "rundtur" som er 2,7 km, og ikkje tar altfor lang tid. Swejsan går som ein konge på denne turen.
Det blir ikkje ofte tur på dagtid i dagslys lenger, siden eg ikkje slutte på jobb før 3-halv 4 tida. Nyte helgene som bare det, der eg kan gå ut og faktisk sjå at me ikkje bur i nord-norge der det delar av vinteren e heilt mørkt. Men nå e det altså ikkje lenge te solå snur. Og når den først gjer det, så tar det bare ein måned så er det allerede ein halvtime lysare om dagane. =) =) =)

Me har hatt nåken turar på Bråstein sidan sist, toke litt "sjå litt folk"-turar samt kontakt trening. Og fri-ved-fot turar. Han e umåtelig flinke i forhold te koss møje eg har trent på det, men det kunne vore så møje meir bedre om eg hadde trent meir.

Nå ser det ut som om eg får muligheten te å virkelig trene vekk all seperasjonsangst, då eg komme te å var heima et par år. I juli komme det ein liten her i huset, og pga at eg har den jobben eg har, blir eg antageligvis sjukemeldt i og med at de ikkje kan legge til rette arbeidet for meg, og det er generelt veldig tungt arbeid. Eg har heile planane klare, Swejsan ska bli trygg heima, og mor ska få litt meir "fritid" frå "kleggen". Det e det nye kallenavnet når det begynner å bli på tide med litt fri fra han. Eh.. Han e jo god, men altså, å gå rundt i huset med han 2!!!! cm fra leggen e ikkje så behagelig når eg ska snu meg. Det så skjer e at eg snuble øve han då. Så det e godt med litt fri fra kvarandre og. =) Altså, fra hunden.

Men altså, så snur solå snart, og då blir det andre boller. Strukturert trening, dagtid, kveldstid og über alles... Spesialt Mosvatnet.

1 kommentar:

Kari Anne sa...

For å fjerne all mulig tvil:

Sola snur natt til den 22 desember klokka 01:22

Natt til fredag, med andre ord.